お知らせ情報

‘Som lagchef gör jag vad som krävs, jag väntar på vinnaren och alla Arsenal-spelare går framför mig Det är det enklaste, för jag är uppenbarligen där, men om andra inte kommer till mig så är det ‘Det är inte ett problem,’ sa Mourinho citerad av Daily Mail.Stunder efter att den slutliga visselpipan lät, gick Wenger rakt in i stadens gånggång. Medan hans assistenter är gästvänliga med Chelsea-lägret. Wenger och Mourinho verkar fortfarande hata varandra om händelser i Premier League förra säsongen.

I det ögonblicket kämpar båda på kanten av fältet. Högspänningen i spelet mellan Chelsea och Arsenal gjorde de bästa toppledarna i denna värld så blodig upp för att lätt antända känslor.Arsenal manager Arsene Wenger verkar fortfarande upprörd med Jose Mourinho. Beviset att han inte närmade sig Mourinho när Arsenal motverka Chelsea i Community Shield-evenemanget, hölls söndagen.Efter det gick Mourinho omedelbart av fältet. Men innan han gick in i stadens gånggång kastade han den löpare som gav honom till publiken.

Spelet i Community Shield-händelsen avslutas för Arsenal-segern. Det enda målet som målades av roma tröja Alex Oxlade-Chamberlein i 24 minuter.Drama Mourinho och Wenger stannade inte där. Efter att ha tilldelat mästerskapstrofén, blev Arsenal-spelarna omedelbart gratulerade av Mourinho. Men det gjorde han inte med Wenger. Även om professorn ligger precis bakom honom.

http://aitaofuwu.com/comment/html/?29943.html

http://dreaman.info/translation/user/profile/762652

http://www.samuraiklubas.lt/members/bertsteward595/profile/

http://www.bjyhs.com.cn/comment/html/?17584.html

http://metroo.es/jonat-julie-grove-billiga-fotbollstrojor/

[ruthgreenwood8]

コメントを残す