お知らせ情報

Den 23-årige först kopplade till Blues 2013, men han har hittills gjort två Premier League-uppträdanden för dem.Van Ginkel är dock öppen för samtal över ett drag tillbaka till Holland i framtiden.Det var också sant under min låneförtrollning med PSV förra säsongen. Jag kan leka och träna regelbundet utan att känna irritationen i mitt knä.Han skickades ut till Serie A-jättarna AC Milan för kampanjen 2014/15 och delade förra säsongen benfica tröja mellan Stoke och PSV.Van Ginkel har capped sex gånger på hög nivå av Holland.

Jag har faktiskt bördan av irritationen i mitt knä i månader, sa han.Jag känner inte att jag inte får det för mig själv. Det är därför jag har fattat detta beslut, att vara bättre för det.

Men det händer regelbundet och det stör mig. Varhelst jag spelar vill jag ge 100 procent.Om jag känner mig lämplig igen kommer vi att titta vidare på det, tillade han. Vem vet vad som kan hända i januari?Under dessa omständigheter är det därför ingen mening att återvända till PSV.Van Ginkel förväntades återvända till den nederländska sidan av denna säsong också.Hans avsättning kommer att tvinga honom att missa minst Chelsea s 2016/17 topputmaningsöppnare mot West Ham på måndagen den 15 augusti.

http://advisersbitcoin.com/index.php/component/k2/itemlist/user/473130

http://www.sannaabbigliamento.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=46172

http://tmyz.koom.ma/vb/member.php?u=84652

http://syxkm88.com/comment/html/?25643.html

https://eastdelta.edu.bd/wiki/index.php?title=Elean_Brook_Brayd_Matchtr%C3%B6jor_Fotboll

[ermaweigel60544]

コメントを残す